Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MITT ego vinner en tävling - "100-ordare"

memorera mitt mentala, då jag är på väg bort från ett något
jag vill inte ställa allt till rätta
jag vill inte sprida mig själv
jag vill bara vakna och se min spegelbild vara lycklig

så lättrodnat förenklat i en värld där bevis är det enda som räknas, och hur ska jag kunna fånga de alster som flyger iväg innan jag ens fattat pennan

här ber ni mig att deltaga
och min kropp skriker ifrån
men mitt ego vinner en tävling
som inte ens proklamerats

när pokalen ska lyftas
märks förändringen patetiskt och sorglöst i spegebilden som hånskrattar förtvivlat tillbaka




Prosa (100-ordare) av Max Poisé
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-15 17:40



Bookmark and Share


  hotrodder
Det är något med den. Vet inte vad.
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé