Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur man stavar till perfekt

Det skär lite i hjärtat
För jag drömmer
Fortfarande
Om hans hud och hans hår

Han skriver att det kunde ha varit vi
I en bättre värld
Där avstånd inte betyder någonting

I en annan tid hade det varit
Det perfekta förhållandet




Fri vers (Fri form) av shirin
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-15 23:35



Bookmark and Share


    Fröken Frida
Gillar den här mycket, och känner igen mig i den. Be strong!
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin