Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vännen, tänk efter

Du svor

Du svor att det inte skulle hända dig

Inte ennu en gång

Tänk efter nu

-----

Men ser du inte?

Ser du inte att det är precis likadant

Jag känner den där déjà vu känslan i magen

Vännen, tänk efter

-----

Allt handlar om kärleken

Även i min värld.

Men skillnaden är -

Jag har många kärlekar

Du har en

-----

Jag är så trött på att höra om honom hit
och honom dit

Jag förstår ensamheten bättre än jag förstår dig

Min bästa vän

Tänk efter nu




Fri vers av Loviza
Läst 328 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza