Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre så?


Du ger mig dåliga vibbar


Jag tror jag har det bättre nu
utanför allt


Mörkret är inte lika närvarande
inte lika skälvande

som förr

Låt ljuset sila in

värma mig,
trots den höstiga kylan

De värmer mig,
inte du

Låt mig vara själv.
Tack så mycket, min vän




Fri vers av Loviza
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-04 18:55



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Det var ett tag sedan du skrev sist.
Men jag ser att du är lika duktig, om inte ännu duktigare idag!

Fint!
2009-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza