Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som ser - Är du Gud?


Naiva lilla jag

Hoppas på att märkas

Hoppas att bli sedd.


Men vem skulle se?
När ingen annan förstår?

Vart finns den som alltid ser mig

Står du vid min sida,
bär du mig när jag har det svårt
eller håller du bara min hand när ingen annan kan hålla din?

Jag ber,
låt mig betyda något!

Om inte för dig, för någon annan.

Reta mig inte
För den enda jag litar på
bor inte här
inte i denna dimension


"Herren välsigne oss och bevare oss,
herren låte sitt ansikte lysa över oss
och give oss av sin frid.
I faderns och sonens och den heliga andens namn.

Amen."




Fri vers av Loviza
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-03 21:59



Bookmark and Share


  Redeemer
Du betyder inte bara något, du betyder massor för den gud du nämner. Det är min övertygelse. Inte för att Gud är så lätt att förstå alltid.

Och för mig betydde det något att få läsa detta!

Gillar ditt foto förresten!
2009-05-03

  Mr Lindemann VIP
Vi ser allah
Jag menar, vi troende ser alla, på ett eller annat sätt det vissa kallar för intution, eller rösten inom dig. Bli innerlgi och du skalla hitta gud, var det jag som skrev
2009-05-03

  Carola Bouvin
Såklart att någon ser dig samt står dig nära, ibland vill vi bara inte se det.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza