Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag vuxen nu? - Släpp aldrig taget om min hand

Jag läser orden
Och jag känner de så väl

Det är ju mina egna ord,
Skapade under mina fingrar

Då,
Då var jag blott fjorton år

Jag trodde jag visste allt om världen.

Men livet, det lär
En livslång bok av läxor
Jag vet ju, att

Alla tårar samlas upp på en plats
Alla leenden sparas i ett kassaskåp med lås
All kärlek får mitt hjärta att slå
fort och hårt.

Nu vet jag inte så mycket mer än då
Även om jag är tre livsår rikare

Jag står här
Solen går inte upp i öst, utan i väst
Den lyser på mitt blonda hår
Och jag står där, rak i ryggen

Fan, vad underbart.
Hjärtat mitt, jag har hittat Mig.
Jag skall aldrig släppa Mig
Hur mycket vinden än blåser

Kommer jag alltid lita på vad Mig säger till mig.
Hon känner mig så väl
Så väl,
Hjärtat mitt.




Fri vers (Fri form) av Loviza
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-06 00:27



Bookmark and Share


    Framtidstro
Det låter som om du har hittat dig själv i denna komplicerande värld. Jag hoppas jag uppnår samma som dig.

Bra skrivet!
2011-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza