Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte mista dig

Gråten stockar sig i halsen

Jag vill inte mista dig

Du är som solen på min himmel

Jag älskar dig, så att jag knappt kan andas


Du vet vad jag tycker

om din idiot till vän

Han gör dig illa

Och gör du dig illa, får jag också ont



Jag är så orolig

inget ont får hända dig



Du som lyser upp mitt liv
Som tröstar mig med en kyss
Kan få mig att gråta, skratta, älska

Du betyder för mycket
Jag bryr mig för mycket

För att få göra såhär

Gör det inte, älskling




Fri vers (Fri form) av Loviza
Läst 450 gånger
Publicerad 2009-11-29 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza