Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskapens svårigheter - Vad ska jag göra?


Att vänskap ska vara så svårt

Jag ville bara väl

Men tyvärr tog du allt så fel


Det var inte meningen att krossa ditt hjärta,
tro mig
jag vet, hur ont det gör.

Men jag blev tvingad att välja

Då är det klart att jag väljer någon,
som stått mig närmre än någon
längre än du vetat om min existens

Jag vill ha vänner

många, härliga glada vänner

Men jag är ledsen att det blev såhär...




Fri vers av Loviza
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-04 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza