Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är en hora

jag är en hora!
jag säljer mig för frivillig slant
jag är en prostituerad
som med en axelryckning förändrar mitt namn

så enkelt fyller jag min kappa
vrider den i vindens riktning
jag är en hora
jag är såld till världen

ge mig bara lite
så är jag din
betala vad du kan
för att glida in

jag är en tvättäkta hora
jag säljer mig till dig
du kan sen använda mig
för att blidka andras nej

jag tittar ej bakåt
jag skiter i min morgondag
jag är en hora
men det gör mig inte svag

för om jag vill jag kan
köpa dig för en slant
både kvinna och man
för kapitalet är militant

för vi alla är till salu

du är också som jag
när du är kapitalsvag

så försök inte förstora
något annat du inte är
du är liksom jag en hora!

i en prostituierad sfär




Bunden vers (Annat versmått) av Max Poisé
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-16 19:53



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Du har en poäng, men

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=978326

två sidor av samma insikt.

2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé