Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INNAN 2012

montera ned min jord
släng den i källsorteringen
kompostera mina förbrukade ord
ändra på vokabulärhanteringen

förträng min uppenbarelse
släng den vid förbrukade själar
jag är din evige villfarelse
jag är dussinet av bokstavsträlar

så, montera ned min jord
montera den bit för bit
jag har utfört ett självmord
och orddrunknat i sprit

rådgör med den färdiga histiorian
se mig själv förgöras
resultatet av den falnande glorian
ty jag skall förstöras

montera ned min jord
svärta mina vyer och spår
placera mig på ett sidobord
låt orden rinna ut från mina sår

mina ord har skapat krig
mina tankar varit orena
skapat strid, efter strid
och straffat de klena

elitism har förgjort min värld
ty där ensamheten nu regerar
jag är min egen destruktiva härd
där jag ensam nu agerar

så förträng min besudlade själ
låt mig inte skada mer med ord
jag har nu utryckt mitt farväl
så...montera ned min jord.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-16 08:23



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
mkt bra...beskriver transformation, tycker jag
2009-11-16

  Mats Henricson
Frustrerat Vemod med Inslag av Desperation och Panik ! En Domedagsprofetia vars ""fiktionella identitet" gör att undertecknad inte blir speciellt oroad........ Jehovas Vittnen hade ju fel så varför skulle det vara mer rätt denna gång....?
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé