Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA mig BRUTALT

älska mig brutalt
ta mig här och nu
älska mig totalt
passera tabu

ömhet är fint
närhet likaså
men ta mig blint
du mig ska få

jag vill bli tagen
när som helst
jag är betagen
i brutaliten frälst

du kan beröra
du kan fint tala
men ska du mig röra
så fram med det brutala

jag vill knulla
låta natten regera
in i morgonen rulla
och bara ha mera

älska mig brutalt
låt min kropp svettas
älska mig kolossalt
låt dominansen berättas

för vi glömmer världen
låt annat bli diametralt
vi kliver in i härden
och älskar brutalt




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-16 14:55



Bookmark and Share


  Desire'e
ja vi behöver mer än bli ¨berörda¨
2009-11-21

  Teresia Ridell
Ja, kärlek ska kännas, annars kan det vara !
Gillas !!
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé