Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt med andetag

Öppnar ögonen
Öppnar ögonen efter en operation, den är över
Farhågorna rinner undan som rännilar
Barnets eufori fyller mig
ger mig vingar
jag skrattar av lättnad
svävar ovanför Kungsholmen
löser livsgåtor
Skönt med andetag




Fri vers av Feminaz
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz