Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En magisk show

Du kallar mig många saker
jag är egentligt bara ett
du drar en ridå
av rök omkring mig
gör mig till ett magiskt nummer
beskåda
här är hon
mina damer och herrar
och nu
är hon borta
du trollar mig aldrig tillbaka
du stoppar ner mig
i din fusklåda
och sågar mig i bitar
beskåda
hon rör sig än
mina damer och herrar
i oräkneliga delar
du pusslar aldrig ihop mig igen
nu står jag här
utan ben
med huvudet under armen
och letar ännu
delar
jag är egentligt bara ett
jag kliver ur min paljettklänning
och låter dig
dra vidare
med nya föreställningar
inför ny publik




Fri vers av SusieQ
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-16 14:09



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm, sågad, trasig, objekt, ord, bifigur... har varit allt det... och mer...
2009-11-17

  Rosadelores
Fint skrivet! Känner smärtan...
2009-11-16

  ann-c.
Lätt att se och förstå. Sårbar så skär i mig. Mycket bra skrivet!
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

SusieQ
SusieQ