Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tihihiihh..


An idiot.



I´m rude.
I´m cold.
I am without heart.
I´m selfish.
I´m stupid.

But still you all love me,
Why ?!




Fri vers av Amy (F)
Läst 558 gånger
Publicerad 2005-10-19 20:01



Bookmark and Share


  ForeignFragments
True love sees you for who you are. not what
2005-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Amy (F)
Amy (F)