Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror du lider..

Du tror du plågas, när andra dör i HIV. // blocket444




Fri vers av Amy (F)
Läst 660 gånger
Publicerad 2006-09-01 15:54



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Tja fast man kan väl inte jämföra lidande/smärta ?
visst isåfall finns det alltid någon som har det värre o några bättre.
2006-09-01

  Neal
Fan så bra !
2006-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Amy (F)
Amy (F)