Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

När valarna kommer upp för att andas,
hoppar och tumlar runt i det smaragd gröna vattnet
känner man sig så lätt om sitt hjärtat.
Man stirrar och stirrar på vattnet,
i väntan på att valarna ska dyka upp igen.




Fri vers av Amy (F)
Läst 717 gånger
Publicerad 2006-01-01 17:54



Bookmark and Share


  ForeignFragments
om man bara fick ta det där sista djupa andetaget...
2006-08-26

  Ola Rydberg
ja vacker och eftertänksam
2006-03-08

  Paigen
Vacker, man får vänta ett bra tag innan man ser det vackra igen.:)
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Amy (F)
Amy (F)