Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅ ÄR DET !

Så är det.

Om man inte kämpar för det man vill ha.
För det man älskar så högt på jorden.
För det man alltid önskat sig.

Så är det.

Att förlora någon man älskar.
Att glömma bort minnen du alltid velat ha.
Att misslyckas med dina mål.

Så är det.

Att känna sig värdelös.
Veta att man inte gjort bra ifrån sig.
Känna att man inte kan hantera sanningen.

Så är det.

Om man inte vågar kämpa för sitt riktiga jag.




Fri vers av Amy (F)
Läst 667 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-25 21:10



Bookmark and Share


    gnupung
Superbra! Känner igen mig i dina ord :)
2006-12-05

  Ola Rydberg
bra Amy
önskar dig en fin påsk
2006-04-12

  ForeignFragments
Att förlora sig själv är värre än döden. Klockrent!
2005-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Amy (F)
Amy (F)