Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens realisation


Främlingar
skrattar dött
upplivade, injicerade av valutakickar
välbärgat förundrad
inplastad i drömmar
förlorad i sin egen lycka

bröstinplantat
silikonläppar
botox

egen maktfullkomlig kopia
av en massmedial utopi
retucherad av egen kraft
avlivad av egot
döden är vänskapsbanden
du funnit
på realistation




Fri vers (Modernistisk dikt) av L.byström
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-16 23:21



Bookmark and Share


  notsomad
fullkommligt lysande :)
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström