Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens tystnad..

Mörkret famnar
natten
tystnadens tid
den som låter själar
finna sin ro











mare




Fri vers av mare VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-11-17 00:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt.
Så är det.
Applåd och bokmärke.
2009-11-17

    ej medlem längre
tystnadens tid är UNDERBAR ...
och samtidigt skrämmande
tycker OM!
2009-11-17

  Mr Lindemann VIP
Lite smått religiösa rader i positiv bemärkelse så

i stillhet när vi själen som finner ro i det som mörkretr kräver
2009-11-17

  Anjeska
Behagliga rader
2009-11-17

  En strimma av guld
Härlig dikt om "Tidens tystnad" . Ger mig hopp och värme.
2009-11-17

  walborg
Underbar dikt om tillit - varmt tack!
2009-11-17

  Larz Gustafsson VIP
Såg "Vetenskapens värld" om drömmar i går. Kom att tänka på det just när jag stod i begrepp att skriva att det bara är när vi sover som vi verkligen har hundraprocentig ro.
REM (inte bandet) och allt det där.
2009-11-17

  Jaramald VIP
Så god
God som
natten
för en som
bär sömn
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP