Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otacksamhet..

Att inte tacka
är arrogans...
allt man får
som uppmärksamhet
beröm av olika slag
avslöjar vad en del inte har
lärt sig av livet
tacksamhetens fina drag..












mare




Fri vers av mare VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-21 11:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag blev uppfostrad att tacka för det jag får men ser att många människor tydligen fått en helt annan uppfostran.
2009-11-21

  Bibbi VIP
Håller med Dig tillfullo!
2009-11-21

  lycksele
Bara en sån sak som att tacka för kommentar.
Det finns de som avslöjar sin arrogans, överlägsenhet genom att strunta i att säga ett: Tack
2009-11-21

  peter markurth
vacker
2009-11-21

    ej medlem längre
vissa tror de är för mer ...
andra kanske bara är blyga

jag hoppas på det sista
2009-11-21

  thyra
Tacksamhet och vänlighet kostar så lite, det kan man gott bjuda på
:)

Ord att tänka på!
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP