Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kämparglöden testas i stora mått, dessa uppförsbackar och denna trötthet som tär när jag kämpar mig blodig tillbaka. Behöver tömma dessa tankar för att få ny kraft.


Känslomässigt damm.

Sent vaknar jag av känslan som löper amok inom mig.

Den har redan fått sitt fäste i mitt kött...................
............ som ett rovdjur har tagit sitt byte.

Den har samlat känslorna i hörnet som ett smetigt känslomässigt damm.

Tar kvasten och försöker röja i högen som etsar sig fast som tjära.

Resultatet blir en destruktiv tanke så långt ifrån mina värderingar.

Jag går emot mig själv och blir min egen domare och bov.

Jag blir min egen "bödel".




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-17 18:05



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ja så är det. vi har vårt eget ansvar om våra liv.
2009-11-19

  Suzy med punkterna
Oftast är vi faktiskt vår egen bödel.
Kämpa vidare min vän
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld