Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum.

Det finns ingen kärlek,
det finns bara hat.
Den finns ingen vänskap,
det finns ingenting.
Där du en gång fanns,
finns bara ett svart hål.


Varför ville du få mig att må såhär?




Fri vers av som det kan gå
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-17 18:09



Bookmark and Share


  aol
så ruggigt sann text
2010-01-16

    ej medlem längre
sorgsam tomhet... eller som du säger "tomrum"...
fiin ¨)
2009-11-17
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå