Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gör ont

jag antar att jag har byggt upp en fasad
som utstrålar att jag inte har några känslor
att jag bara lever livet och alltid är glad

men du skulle bara veta
att bakom mitt skal
finns flera tusen känslor som skriker och sjunger
och du leker med dom
som femåringar leker med lego




Fri vers av som det kan gå
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-15 21:51



Bookmark and Share


  Quasimodo
Det känns hur höga murar man än bygger coh det är inte tillåtet att leka med dem på någon sida!!
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå