Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den där vägen

åkte längs
den där vägen
igen
där jag ställde
transitbussen
när växellådan skar

Åkte längs
den där vägen
igen
där jag försökte lifta
men gav upp
och tog bussen

kände det där
suget i magen
igen
som man får ibland
längs vägen

transiten stod inte kvar
verkstadskillen bytte lådan
och sålde vraket.
jag har vinterdäcken kvar

åkte längs
den där vägen
igen
när det var höst
och kände suget i magen

den gången
var det sommar
vägar är alltid vägar
och suget i magen
är alltid detsamma




Fri vers av Anders P VIP
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-10-19 22:32



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Gillar också - och känner igen! (Utom transitbussen.)
2008-09-06

  Hélène
Intressant text om ett så vardagligt ting. Jag gillar!
2005-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP