Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflekterar Energislukare



När jag pratar
och berättar
reflekterar jag över
människor
lyssnar inte

De väntar på
sin tur att få bräda
det jag just sagt

varför handlar livet
så lite om
att ge och ta

varför är vissa gjorda
för att ge
medans
andra bara tar




Fri vers av NågonAnnans
Läst 430 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-17 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans