Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så finns det ingen annan

vissa fåglars sånger får aldrig sjungas
om ljudet inte når oss
vet vi då att den sjungit
om jag vill ta dig i min famn
krama om dig lite för länge
händer det bara i tanken om jag tänker det
eller kommer det att synas utanpå
om jag önskar att jag kunde få
kyssa dina läppar
är det något som ingen annan vet
om tanken bara studsar inuti
vad avgör om en tanke är en tanke
eller en handling i väntan på att ske
jag känner mig tankspridd och full av energi
men om jag inte studsar framför dig
hur ska jag då få dig att förstå
om jag inte skriker ut min lycka
kommer du någonsin att höra mina sånger
hur skiljer man på tankar och tankar
hur vet man vilka som tänks bara för att
vissa tankar alltid tänks
hur vet jag att sången som sprider sig inuti
kommer att höras om den får chansen att
flyga fri




Fri vers av mångata
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-18 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mångata
mångata