Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens slag..

Slå fysiskt
på en människa
kan göra mycket ont
ordens slag..
ger djupare sår..
hänger sig kvar för alltid
i själens gömmor..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-18 10:20



Bookmark and Share


  Christin Lederman VIP
Snyggt skrivet. Själen har svårare att läka än slag
2009-11-20

  En strimma av guld
Ord de smärtar så långt därinom en. Denna känns smärtsam.
2009-11-18

    ej medlem längre
ja, några sådana har man fått smaka på
bra, som alltid :-)
2009-11-18

  peter markurth
vemod
2009-11-18

  Bibbi VIP
Bara Gud kan läka sår t.o.m. "med hast" Jes. 58:8 men det finns några villkor i verserna innan:-)
2009-11-18

  Mr Lindemann VIP
Bra och på något sätt riktigt
själslia sår är svårare att läka
2009-11-18

  Eva Helene VIP
Tala är silver - tiga är guld. Ibland hoppar ju de elaka orden ur munnen ändå, som om de levde sitt eget liv. Men värre med ord som är genomtänt elakt utsagda, då gör det riktigt ont för den som drabbas.
2009-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant!
Plågas ibland fortfarande av saker folk sagt för åratal sedan.
Det som är ännu värre är att det säkert finns de som plågas av sådant jag sagt.
2009-11-18

  Anjeska
Smärtsam sanning
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP