Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På gång

Farsan har drabbats av motgång,

morsan har börjat med stavgång.

Lillbrorsan upplever avgång,

mellanbrorsan framgång.

Själv är jag mitt uppe i studiegång,

och sambon har lite nedgång.

Vår äldsta dotter har utgång,

den yngre är på hemgång.

Sonen bor i en trappuppgång.

Hela jävla släkten är på gång!!!




Fri vers av Berra Bäver
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-18 17:25



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Som alltid en underhållande ordlek!
2009-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver