Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bolla med nollor

 

Det är alltför många nollor

som bollar med alldeles för många nollor.

Kalkylera - en lek med ettor och nollor.

Maximera - en vinst som inte finns.

Fjärmad - från levande sammanhang,

skapare av mental kyla.

Vänster hjärnhalva, den rationella,

kliver enkelt över lik,

för syfte med nollors lek.

Framgångsförklaring i en

datoriserad, privatiserad värld.

 

känslokylan är den rådande




Fri vers av Hawk
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-19 09:20



Bookmark and Share


  hotrodder
Denna gjorde att man började tänka.

ser här ett sätt att skriva på som är väldigt intressant!


BRA SKRIVET!
2009-12-04

    ej medlem längre
Som ett verklighetens spel som går ut på att kliva över lik och få framgång.. kanonbra diktat!
2009-11-20

  etthjärtaäralltidrött
Mycket bra! Bokmärks.
2009-11-19

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Hu ja....så sant, var finns det mänskliga det verkliga? Blir svårare att finna...
2009-11-19

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt! & noll koll
vad allt har för roll!
Mycket bra och så
skickligt skrivet!
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk