Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du MITT MORFIN

Du är mitt morfin
du är min smärta bedövande
likt oljefärgens terpentin
grånyansens berövande

du är mitt öppna sår
som behöver min vård
du är lättjan av en tid så svår
och i en värld så hård

min morgondag du levererar
din lilla gnista av hopp
du mina tankar regerar
mitt livs vita blodkropp

du är existensen, min absoluta mening
och min viktigaste kroppsdel
du är ångestens nödvändiga dränering
det är du som gör mig hel

du skapar min morgondag
slet mig upp från pereferin
och visade mitt sanna jag
du är mitt morfin.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-19 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En smärtlindrande medmänniska eller helt enkelt en välkomnande värktablett. :)
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé