Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar




Nålar

igen...

På våran kärlek.

 

Våra drömmar

 

suddas ut

 

faller isär

 

det vackra som en gång var

 

vad händer?

 

varför regnar det?

 

det skulle ju inte bli såhär!

 

det var ett hopp jag byggde en dröm på,

 

 

nu går allt i moll

 

 

fåglarna gråter

 

dom som skyddade oss

 

faller döda till marken.

 

Jävla storm.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-19 20:01



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
I ett flygande nu
det syns så
att en delav oss
mörkar in i marken
sedan växer gräset
över oss
2009-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP