Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i JIMMY DEANS fotspår

hur fel åt helvete kunde det gå
hur förtjänt kunde jag bli sjuk
jag kunde inte för mitt liv förstå
att jag trodde på min kuk

min manlighet var redan förvisad
avskydd och bespottad
det mjuka, ömma var prisad
min manlighet utblottad

jag var utlämnad åt militanter
jag var liggandes torterad
till en man utan kanter
jag blev utsorterad

kanske för att jag var en man
med för många identifieringar
en sån som allting manligt kan
med hårdheta personifieringar

min muskler spändes fort
och jag var aldrig spröd
fick det mesta gjort
och nu är min manlighet död

nu syns rappen tydligt på min rygg
som jag fick sittandes på huk
jag har varit manligt stygg
och för att jag trodde på min kuk




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 236 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-20 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé