Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA mig BORT

älska mig förbi hatet
låt min själ förbli
undvik pratet
låt tystnaden vara fri

älska mig bort
från den värld vi har
älska mig ej blott
där hatet är kvar

älska mig berusande
få bort längtan efter svar
själsligen förtjusande
i fantasin underbar

älska mig utan ord
rena min besudlade värld
älska mig god
tillsammans på vår färd

älska mig förbi fasaden
styr mig åt ditt nord
låt oss vända bladen
och älska mig till din jord

älska mig till man
genom dina blickar
låt oss älska varann
som njutning vi skickar

älska mig ren
älska mig nu
älska mig obscen
älska mig tabu

älska mig bortom tid
förbi patriarkatet
älska mig blid
älska mig förbi hatet

älska mig i tidlöshet
låt sanningen förslösas med abort
låt tiden födas ur barmhärtighet
så vid min gud, älska mig bort





Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 364 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-20 09:15



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
vilken flöde, läser om och om igen, och gillar det!
2009-11-22

  The Stargazer
Vilket underbart ordflöde, jag sveptes med direkt. Det är vackert och välskrivet hela vägen, men särskilt första stycket talade till mig. Jag fastande även lite extra för det upprepade stycket, där du vänder orden tabu och obscen från sina annars ofta pryda och nedlåtande betydelser till något positivt och kärleksfullt. Bra.
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé