Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gamla Gubbar Vädrar Morgonluft

 

Så har jag alltid gjort
Det skall gå nu också
Så har jag aldrig gjort
Det är ingen idé att försöka

Ibland slår en talgdank ner
En idé föds, närs och odlas
Något nytt, något oprövat
Roligt spännande, utmanande

Nya kontakter inleds, band knyts
Kontrakt görs med handslag
Allt skummar av nyglädjens yra
Gamla bekanta återknyts till nytta

Allt går med rasande fart
Korta bolla, snabba svängar
Häng med nu, annars är det för sent
Idéer säljs med flammande glöd

Nya medarbetarna
unga, hungriga
Gamle räven säger sig
hålla till i bakgrunden

Styr med milt sinnelag
Gamla spelets regler gäller
Oredovisat för de unga
Oförstådd okunskap

Beprövade relationen
Tas till nåder
Snart nog visas
Huggtänderna

Var allt ett
Luftslott
En akt av
Illusion

 

 

© Gunilla N

091028




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-20 10:36



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Så glad jag blev över att se detta mail!
Stort TACK!

Från Redaktion poeter.se 2009-11-22
05:33
Text vald till Uppmärksammade texter

Din text:

Gamla Gubbar Vädrar Morgonluft

har placerats i listan över
uppmärksammade texter. Texten visas i
maximalt 4 timmar.
2009-11-22

  Bibbi VIP
"Var allt ett

Luftslott

En akt av

Illusion"

Applåd och bokmärke.
2009-11-21

  Lady Alassa
Mycket tänkvärt
Vad väntar en gammal man?
Här antyds att han snart vaknar upp från drömmen om verkligheten.
2009-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP