Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömde att jag var död


Hur många har dött
Och kommit till liv igen
Vaknat som om de helt enkelt bara drömt
Berättar de om

Hur många fler ska de inte vara
Som tror de drömt
När de vaknat
Som tror att de drömt när de i själva verket dött
Och vaknat

De har liksom bara glömt bort att de varit döda
Eller inte förstått
”vaddå död, jag ska gå upp nu, på jobbet”
”jag har inte tid att vara död”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 02:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO