Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liderlig

släpp hungerdjuret
bryt hud
ät det vilda köttet och
träng blodet
djupare än
någon saknad
någonsin

kyss mig levande där 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 659 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2009-11-22 19:06



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Mumsigt att "höra" kvinnor uttrycka lust på detta sätt!
2009-11-29

  stenen/ Yv Ericsson
Att kunna röra vid något inom. Fantastiskt. Stenmärkt.
2009-11-24

  Piann VIP
Stark och levande text.
2009-11-24

  noname_realmind
Erotiskt superladdad - ursnyggt! ;)
2009-11-24

  Yrre VIP
Mycket bra!!!
2009-11-24

  Ingela Svenson VIP
Så vild och vacker denna tankesamling!
2009-11-23

  lodjuret/seglare VIP
text med mystik och läsning mellan raderna är ofta skönare än exakt klarspråk, skön text får jag ju lov att säga, mera av det sinnliga slaget
2009-11-23

    Bodil Sandberg
men gud så liderligt och vackert!!!!
hett hett - kanonsnyggt!!!!
2009-11-23

  Ulf Lagerholm
tala om liderlighet, här behöver inte läsaren undra över någon undertext, här är det klartext som gäller

gott!
2009-11-23

  AnnKrstd
Med vilken hunger dessa ord träder fram. Snyggt och hetsigt vackert!
2009-11-23

  Caprice! VIP
Inbjudan till ett utsvultet rovdjur - hungrigt och utan omsvep.
Du skriver aldrig ljumt eller meningslöst. Det ligger inte för dig, tackochlov!

Tack för att du hettar upp november, det behövs! Vem fan vill inte bli kysst levande precis där...
2009-11-23

  Miss Mod
En rackarns Carola-text att fundera kring.
2009-11-23

  Berit Robin Lagerholm VIP
Här daskar orden runt och sprider sin känsla. Väl fångat, av en del, av ett mångfasetterat ord.
2009-11-22

    Melona
precis som titeln

Liderlig,

tycker om detta format
känslan, det sprakar verkligen!
2009-11-22

  Catharina Edin VIP
Förstår känslan - det desperata sökandet - just det - Hungern!
2009-11-22

  Monika A Mirsch VIP
Hungerdjuret
rusade ut
och kysste dig
prexist där!!!
Tack i mörka natten!
2009-11-22

  aol
starka ord som tränger
2009-11-22

  lycksele
Jag sa åt Ulf Lagerholm att en av hans dikter var blodfattig. Att den inte grep tag i mej. Fastän den var vacker.
Den här är full av blod. Och griper tag i mej mera. Men inte är den speciellt vacker :) tycker jag
2009-11-22

  Lili Samuelsson VIP
"kyss mig levande där "
mitt i det där vilda,djupa
snyggt virkat
2009-11-22

  Måna N. Berger
Passionerat, skulle jag vilja säga!
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren