Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller att passa på, ögonblicken försvinner så fort.


Ta för Dig




I rogivande tystnad
eller med dämpad musik,
sluter jag ögonen
och hämtar kraft ur nuet.
För i stunden finns möjligheten,
men innan Du hinner tänka,
kan den gå förlorad.

Likt en vårsvag is
kan den splittras
och allt går om intet.
Tänk inte efter för mycket
fånga istället det som bara finns.
ta för Dig av nuet,
kasta Dig ut - LEV.





Fri vers av britt-marie VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-20 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP