Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lunch


vi åt korv med bröd
smaksatta av stark kärlek

och lite pucko

men det var ditt leende
som blev den starkaste kryddan

hos mig




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-10-20 12:53



Bookmark and Share


  Propella
Ah vardagsromantik när den är som bäst! Fantastisk liten dikt, lyckobubblande och ömsint.
2005-10-20

  Markattan
Underbart! Med kärleken och leenden som krydda kan den mest alldagliga anrättning te sig som en gourmetlunch :o) Jordnära rader som flyger högt av kärleken mellan dem!
2005-10-20

  Teresia Ridell
Härligt !
Finns bara kärleken där kan vad som helst smaka superbt !
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP