Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson och musiken


under tiden han sjöng om kärlek och sorg
fanns det andra som lyssnade

herr larsson satt på en kall bänk

värmde sig och sin omgivningen
genom att smeka
den gamla gitarrens strängar

med rofylld harmoni
mellan fingrar röst och luta
förvandlade han dagens kyla

till varm musik







Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 427 gånger
Publicerad 2005-10-20 18:45



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Yeah Herr Larsson är en skön snubbe
snyggt slut
2005-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP