Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe med mjölk

gråt inte
över min spillda kropp
låt mig vara
orörd

en stund
innan
jag svalnar

att njutas




Fri vers av Fredric
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-23 23:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kunde bara inte låta bli...

min bror har en åsikt om kaffe med mjölk...
"det gör att man luktar bebis..."
;)

i övrigt, för att vara lite mer seriös..
som vanligt är du finurligt formulerande och jag faller...
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric