Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målar bort det mörka..

Ljus flödar
det själen trängtar
längtar..
målar bort skuggor
av sorg
stänker strålar av glädje









mare




Fri vers av mare VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-21 12:29



Bookmark and Share


  Maria T
"stänker strålar av glädje"
så vackert
2009-11-21

  Fånga dagen
mycket vacker ljusdikt du sprider ljus och hopp
kram Anna-Karin
2009-11-21

  Larz Gustafsson VIP
"Ljus bryter fram ur det djupaste mörker", som det heter i en sång.
Men det förutsätter att man släpper in Honom som är ljuset, så att man inte får någon skymningszon från New Age istället.
2009-11-21

  Bibbi VIP
Helt ljuvligt.
2009-11-21

    ej medlem längre
stänker tårar av glädje

- kan inte bli mycket bättre
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP