Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den psykiska ``misshandeln``ger djupare sår..


Man ska inte slå..

Slå ett barn
tonåring..
även ``stora``
är misshandel
ger livslånga sår
i själen..










mare




Fri vers av mare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-21 13:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det vidriga är att samma människor som är motståndare till aga är ofta för abort.
Snuskig dubbelmoral!
2009-11-22

  Maria T
Sant. Jag vet.
2009-11-21

  Fånga dagen
mycket bra
jag vet hur det känns att vara maktlöst barn när en föräldrar
bråkar och misshandel pågår framför mina ögon

mvh Anna-Karin
2009-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag är inte motståndare till fysisk korrigering.
Det är frånvaron av sådan som ger de sjupaste såren.
Den som spar på riset hatar sin son.
2009-11-21

    ej medlem längre
finns inget mer kränkande ...
2009-11-21

  Stefan Höglund
Jag vet hur det känns och man blir aldrig fri.
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP