Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djup sann glädje..

Ifrån djupet av mitt hjärta
min själ..
är jag Livet evigt tacksam
min sanna glädje
mitt hopp mitt ljus..
lyser inom med glöd
den som ger själen liv kraft lust
att leva liv till fullo











mare




Fri vers av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-21 14:18



Bookmark and Share


  Anjeska
Livliga härliga rader
2009-11-22

  Maria T
En dikt fylld av livslust och
sann glädje
2009-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är så livsbejakande.
Allt som är gott och ljust kommer från Honom (Jak 1:17).
Därför kan Han aldrig samexistera med ondska och synd och därför kan ingen oren komma in i himlen.
Reningsmedlet heter Jesu blod.
2009-11-21

  Bibbi VIP
Grattis till ett sådant underbart tillstånd!
Applåd!
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP