Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraftfull låga..

I det svartaste
av svarta
där ångest förtvivlan bor
sipprar ljus igenom..
hoppets kraftfulla låga











mare




Fri vers av mare VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-21 17:21



Bookmark and Share


  Anjeska
Ljuset har en fantastisk förmåga
2009-11-22

  Larz Gustafsson VIP
"There is a crack
a crack
in everything
That´s where the
light gets in"

(L Cohen)
2009-11-21

  peter markurth
sann, stark
2009-11-21

  Johan Bergstjärna VIP
Kraft- och hoppfull liten dikt!
2009-11-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP