Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringars kast

 

Du kom tillbaka
Ville försöka på nytt
Allt gammalt skulle ges tid
Pratas om, lyssnas till, bearbetas

 

Du friade på ditt sätt
Pratade om andra kvinnor
Ville veta min ståndpunkt
Berättade den, mot bättre vetande

 

Du konstaterade jag är
Den enda för dig
Den enda du önskar
Vid din sida

 

Jag restrektiv
Kunde inte släppa fram
Mina innersta
Sanna känslor

 

Tomheten spred sig
Inom mig
Värkte av
Platsbrist

 

Tomheten växte
För varje samtal
Handlade om dig
Din framgång

 

Du värjde dig
Hårt, skoningslöst
När jag började
Prata känslor

 

Såg oss delta
I ett skådespel
Utan substans
Utan förståelse

 

För känslors behov
Lämnades därhän
Du påstår dig vara
Beteendevetare

 

Vill ej veta av
Se mitt sårade jag
Se min sorg
Möta mig

 

Sista försök från mig
Du var onåbar
Tills det passade dig
Klockan två inatt

 

Jag trött
Väcktes ur djup sömn
Du pigg och alert
Ditt försvar bepansrat

 

Jag förstår
Ännu ett avslut
Av en illusion
Av tvåsamhetsdröm

 

© Gunilla N
091029

 

 

 

 




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 17:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känner igen det här så oerhört väl.
Bokmärke.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP