Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samspel

Dina kindben mot mitt bröst
Nätta steg på ett iskallt golv
Bara ben mot din sängstolpe
Hårstrån på kudden
Lukten från din tröja
Vinterns första snöfall




Fri vers (Fri form) av shirin
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-21 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shirin
shirin