Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

växa ur det spruckna

 

 

Måtte du så få uppleva dem.

De underbart vackra,

små skira blommor

som växer

ur det spruckna,

det brustna.

 

Må vägen,

din väg,

vid alla tillfällen

omges av dessa

små underverk.




Fri vers av Hawk
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-22 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart vacker dikt! Direkt från hjärtat en önskan till någon att det ska gå bra.. jättefint!
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk