Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Gunilla




Tänk Om

 

Tänk om
blind lydnad
Är orsak till krig

 

Tänk om
uppstudsighet
Rymmer djup visdom

 

Tänk om
löftet om tystnad
Borgar för övergrepp

 

Tänk om
livet i sig självt
Handlar om obändighet

 

Tänk om
självbevarelsedrift
Är det rätta, det friska, det sunda

 

Tänk om
egot
Är grunden för överlevnad

 

Tänk om
blind lydnad
Släcker mänskans inre röst

 

Tänk om

 

 

 

© Gunilla N
     091122




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-22 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP