Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störande ljud..

Alla dessa ljud
överallt
störningsmoment
av ljud ljud ljud..
verkar som många
är rädda för tystnaden
den som själen behöver
för att orka leva..










mare






Fri vers av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-22 14:29



Bookmark and Share


  Anjeska
Det är en konst i sig att finna tystnaden
otroligt skönt för en själ i dessa dagar
såsom du skrev så bra
2009-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant!
Det beror på att folk går omkring med en massa obearbetade konflikter som de jobbar hårt på att trycka ned hela tiden. När det blir tyst kommer de fram.
T o m jag som är rockfantast vill ha tyst ibland.
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP