Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom synligt..

Inneboende längtan
driver själ
emot oändligheten..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-11-22 14:52



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Kärnfullt och trösterikt, bra
2009-11-24

  Anjeska
Hjärtat driven av kärlek
Fint förmedlad!
2009-11-22

  Ilona _L
Vackra ord, som jag tar mig friheten att ha en egen tolkning på!
2009-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan...Det hade KYREUS visst skrivit...
2009-11-22

  Quasimodo
Tveklöst för det vi är i våra själar !!
2009-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Evigheten är nedlagd i människans hjärta.
2009-11-22

  Mr Lindemann VIP
Ja, bra här med vett och vilja vill vi rätt sak så
2009-11-22

  peter markurth
stark
2009-11-22
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP